tècnic/industrial

SECPhO Web

,

SECPHO, és el cluster d’optica i fotònica referent al sud d’Europa, per la seva innovadora i activa forma de promoure contactes i oportunitats entre els seus associats (empreses del sector) i el mercat internacional. El projecte, va ser un encàrrec que modificava de manera integral la seva presència web, reestructurant el contingut de l’antiga web [...]

Cafè Científic

,

L’ICIQ ens va encarregar aquest cartell. Es tracta d’una interessant xerrada sobre la química de la xocolata. Es tracta d’un event que s’engloba dins la setmana de la ciència 2012.

CSOL Web

,

CSOL és una empresa que ofereix serveis de recerca i desenvolupament en l’àmbit de la catàlisi, principalment al sector farmacèutic. Està situada a Tarragona.

Scientific Annual Report

, ,

L’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) realitza cada any una memòria anual. Es tracta d’un llibre de 120 pàgines, que consta de 5 capítols on els diferents grups de recerca resumeixen els seus avenços, i l’institut analitza la seva activitat i la repercusió en la societat, així com diferents estadístiques del seu impacte en el món [...]

SABSCO Ltd.

,

La companyia anglesa SABSCO Ltd. va confiar en nosaltres la seva pàgina web. SABSCO ofereix serveis d’enginyeria per diferents processos de manteniment, majoritariament del sector de la indústria de generació d’energia.

Grupo Solarca Expoquimia

,

Stand de 100m2 instal·lat a la fira expoquimia 2008 i 2011. L’objectiu principal era fer un stand diàfan, de línies arrodonides que transmitís sensació d’amplitud, aprofitant l’espai de que es disposava.

Web Grup Connect-EU

,

Creació de lloc web pel grup de recerca en Catalisi Sostenible de la iniciativa Connect-EU, un programa d’impuls a la participació de Catalunya en el 7è Programa Marc d’R+D+i de la Unió Europea.

CREBA

,

Logotip del Centre de Recerca Biomèdica Avançada, ubicat a Lleida i en funcionament des de 2012.

Llibres Simposiums

,

Maquetació, disseny i impressió del llibre d’abstracts de diferents simposiums i congressos. També s’ha realitzat el disseny de diferent material divulgatiu relacionat amb aquests simposiums.