disseny gràfic

Cafè Científic

,

L’ICIQ ens va encarregar aquest cartell. Es tracta d’una interessant xerrada sobre la química de la xocolata. Es tracta d’un event que s’engloba dins la setmana de la ciència 2012.

Guia Entitats i Serveis TGN

, ,

La Guia d’entitats i serveis de la zona Ponent i zona Sant Salvador, va ser un encàrrec de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. La guia, de 110 pàgines, comptava a més a més de dos mapes que indicaven la situació exacta de les entitats que hi formaven part. Es va decidir fer-la en una [...]

Concert Elvis aMt

Flyer anunciador pel concert homenatge a Elvis, realitzat per l’Associació de Musics de Tarragona. El flyer consisteix en unes ulleres, impreses en digital sobre cartulina 300gr, troquelades amb laser. La forma de les ulleres pretén emular a les famoses ulleres d’Elvis Presley, incorporant a més a més unes patilles. Les ulleres/flyer van ser distribuides per [...]

Llibret llars d’infants

,

Llibret explicatiu de les normes i funcionament de les llars d’infants municipals de Torredembarra, Tarragona.

CD Mr Pez

,

CD “repetiria” de Mr.Pez, grup de rock del Vendrell. El disseny havia d’evocar una sèrie de vivències i records, tema del qual tracta el single d’aquest disc.

CD La Voz de los Nadie

, ,

Disseny del CD “aquella que también se equivoca” de La Voz de los Nadie. Aquest treball discogràfic va ser realitzat amb l’Andreu Buenafuente, seva és la il·lustració de la portada. Les il·lustracions interiors, logotip del grup, i maquetació dels textos son de mafsdisseny.

13 Festival aMt

Cartell i Lona per anunci del 13è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona que va tenir lloc al parc de la Tabacalera el dia 17 d’agost de 2012.

Casa Borrull, Nadal

Tríptic realitzat per Casa Borrull, on es recollien les ofertes disponibles per Nadal.

Crysforma

,

Imatge corporativa de Crysforma, empresa de serveis dedicada a la indústria farmacèutica.