Som creatius i ens agraden els reptes.
Si la solució passa pel disseny trobarem la manera de fer-ho.

  • Disseny Gràfic
  • Disseny Web
  • Identitat Corporativa
  • Disseny Editorial
  • Disseny d’Stands i Exposicions
  • Il·lustració
  • Infografia
  • Disseny de CDs

Disseny Gràfic

El disseny gràfic per sí sol, i de vegades vinculat al disseny web, és important per qualsevol projecte de comunicació. Alguns exemples poden ser: una tenda virtual, un catàleg promocional de serveis, un tríptic, un stand firal, un CD multimèdia de serveis, flyers publicitaris, una memòria anual d’activitats, la imatge corporativa d’una nova empresa, el redisseny de logotips, el packaging d’una línia concreta de producte… 

Disseny Web

Una web, com qualsevol eina de comunicació, necessita ser coherent amb la resta d’elements de comunicació del seu producte o empresa. No totes les empreses necessiten la mateixa estratègia de presència a internet. Estudiem el cas i proposem la millor solució adaptada al pressupost del client. Des de la web presencial, fins una botiga on-line, passant per blogs, gestió de xarxes socials, posicionament a cercadors…

Disseny Editorial

Maquetació de llibres, catàlegs, revistes, tant per un format imprès com per un format electrònic. Ens encarreguem de tots els passos de la edició: Redacció de continguts, correcció i traducció de textos, maquetació, gestió de dipòsit legal, impressió… De manera que el client rep a casa seva el material acabat.

Imatge Corporativa

Realitzem un acurat estudi de quin és el missatge i els valors que volen transmetre la vostra marca o empresa. Oferim des del disseny d’un logotip fins un complert manual d’identitat corporativa, així com la categorització de diferents línies de producte per una mateixa marca.

Disseny d’Stands i Exposicions

Dissenyem el seu stand i/o exposició adaptant-nos a qualsevol pressupost. Col·laborem amb empreses de muntatge d’stands i empreses organitzadores d’events i exposicions.

Il·lustració

Ens valem de la il·lustració com a recurs comunicatiu, depenent del tipus de projecte que realitzem: Projectes divulgatius, material pels més petits, invitacions. També realitzem a mà croquis i maquetes de la vostra idea, donant-li un aire més personal i original.

Disseny de CDs

El Disseny de CDs, tant de música com per catàlegs corporatius, és un procés amb moltes alternatives de packaging, que cal conèixer adequadament per treure’n totes les seves possibilitats. A mafsdisseny hem realitzat dissenys per digipack, jewel box, caixa metàlica, sobre de cartró i altres.

Infografia

A vegades mostrant una representació més visual que escrita aconseguim transmetre un missatge de manera molt més efectiva. És un recurs molt útil per comunicacions científiques o de dades dificils de representar simplement amb gràfiques o taules.