SECPhO Web

  • disseny-web-secpho-03
  • disseny-web-secpho-02

SECPhO Web

SECPHO, és el cluster d’optica i fotònica referent al sud d’Europa, per la seva innovadora i activa forma de promoure contactes i oportunitats entre els seus associats (empreses del sector) i el mercat internacional.

El projecte, va ser un encàrrec que modificava de manera integral la seva presència web, reestructurant el contingut de l’antiga web de SECPhO, i fent un complert restyling a la seva aparença.

En el decurs del projecte, és va realitzar la migració de l’antiga web de SECPhO, conservant tot el registre de notícies que s’havia generat, i integrant-lo amb el nou contingut estàtic i dinàmic que a partir d’ara s’aniria generant.

El projecte també va incloure, la programació d’un “aparador” filtrable dels socis de SECPhO per teconologies, mercats i activitats dels mateixos, es va treballar el posicionament SEO de la web, es va programar una eina completament autònoma per enviament i control de newsletters, es va crear un mapa interactiu de contactes internacionals, un sistema de gestió de banners, i altres funcionalitats que queden en un segon terme.