disseny web

SECPhO Web

,

SECPHO, és el cluster d’optica i fotònica referent al sud d’Europa, per la seva innovadora i activa forma de promoure contactes i oportunitats entre els seus associats (empreses del sector) i el mercat internacional. El projecte, va ser un encàrrec que modificava de manera integral la seva presència web, reestructurant el contingut de l’antiga web [...]

CSOL Web

,

CSOL és una empresa que ofereix serveis de recerca i desenvolupament en l’àmbit de la catàlisi, principalment al sector farmacèutic. Està situada a Tarragona.

Apartamentos Llorca

Pàgina web dels Apartaments Llorca, situats a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). L’objectiu principal va ser potenciar l’atractiu visual de la zona, així com les instal·lacions dels apartaments, a primera línia de mar.

SABSCO Ltd.

,

La companyia anglesa SABSCO Ltd. va confiar en nosaltres la seva pàgina web. SABSCO ofereix serveis d’enginyeria per diferents processos de manteniment, majoritariament del sector de la indústria de generació d’energia.

Web Grup Connect-EU

,

Creació de lloc web pel grup de recerca en Catalisi Sostenible de la iniciativa Connect-EU, un programa d’impuls a la participació de Catalunya en el 7è Programa Marc d’R+D+i de la Unió Europea.

Hotel l’Alguer

Creació de lloc web aportant un gran pes a la imatge i potenciant els atractius de l’entorn on s’ubica aquest hotel: L’Ametlla de Mar. També es va dur a terme la gestió de presència a portals de reserva online com son Booking, Trivago i Venere, així com Google Places.