“El premi per una
feina ben feta,
és l’oportunitat
de fer-ne més”

Jonas Edward Salk

Miquel Àngel Fernández (1978) funda i dirigeix mafsdisseny des de 2005. Té estudis d’Enginyeria Química (URV) i un màster en Disseny i Producció Gràfica (ELISAVA). Mentalitat d’enginyer, visió de dissenyador.

perfil professional en disseny gràfic i disseny web

Perfil tècnic

Realitzem serveis de disseny gràfic i disseny web des de Tarragona per tot el món. Solucionem problemes relacionats amb el disseny per tot tipus d’empreses, també assessorem i dirigim projectes per altres agències de disseny més grans.

Disposem d’una experiència important en el sector tècnic/industrial: centres de recerca, empreses del sector químic, serveis a la indústria farmacèutica, enginyeries, biotecnologia.

Petits, però grans

Combinem la nostra experiència amb els recursos que ens proveeixen una selecta xarxa de col·laboradors: fotografia, marketing, disseny industrial, exposicions, eines web a mida, comunicació i edició de video entre d’altres. Aquesta xarxa de professionals, ens permet abordar qualsevol projecte amb les persones adequades i no ser mai més grans del que necessitem ser.

Projectes a mida

Treballem una amplia varietat de projectes, amb cura i dedicació fins l’últim detall. Coneixem els mitjans, tenim les eines per treballar-los, només necessitem conèixer el seu projecte per traduir-lo a resultats reals.

Posa’t en contacte amb nosaltres