Sempre m’ha fascinat la fotografia, però abans vaig descobrir el photoshop… L’entreteniment era jugar amb una fotografia, retocar-la mil i una vegades i provar totes les possibilitats que t’oferien els filtres del programa… Vaig intentar aprendre a treure-li suc a una càmara de fotos, però llavors corria la febre de les digitals, i la despesa de comprar-te una bona reflex, era equiparable a comprar-te una “rústica” digital. Rústica ara, perque llavors era l’últim crit en tecnologia. I quan em va tornar a agafar la curiositat per la fotografia, vaig conèixer a la Lola (nosinmicamara). Tenint a mà a algú que em portava bastants kilòmetres de distància en aquell món, no valia la pena perdre hores tan valioses, podent demanar-li a una amiga que et fes una bona foto!

Nosinmicamara és l’alter ego de Lola Romero, recordo que vam fer quatre retocs a un logo que ella ja portava molt mastegat, i està en procés una pàgina web que mostra un resum de tot el seu treball fotogràfic. Amb la seva ajuda, vam transformar el despatx en un estudi de fotografia d’anar per casa i va fer moltes de les fotos que vesteixen aquesta web.

De tant en tant em perdo en el seu portafoli, ple de records comuns (hem compartit alguns viatges), i em quedo captivat per la seva habilitat per parar el temps en l’instant precís, i tornen a entrar-me ganes d’aprendre a fer bones fotos! Ara tinc molt clar a qui demanaria consell!

nosinmicamara a 500px | nosinmicamara a facebook | nosinmicamara a twitter